sâmbătă, 12 martie 2011

cum sa demontezi MID,TID,DID

Se scoate cauciucul acela din partede jos a display-ului.


Posted Image




PASUL2:

Se desurubeaza cele doua suruburi amplasate in partea de jos a display-ului (de unde ati scos cauciucul)

PASUL3:

Cu o surubelnita indesati in partea de sus a display-ului paralel cu suruburile scoase la pasul precedent. Se trage usor de partea in care ati introdus surubelnita. Actiunea se repeta pe rand in ambele parti a display-ului pana acesta iese complet



Posted Image



PASUL4:

Cu o surubelnita introduceti usor sub lamelele de metal de pe display (pe care la pasul precedent ati apasat pentru a putea scoate display-ul) si indoiti usor metalul in partea opusa carcasei display-ului. Actiunile acestui pas sunt posibile si la finalul schimbului de beculetze dar deseori se uita si e bine sa il faceti acum astfel incat sa nu fiti nevoiti sa il mai scoateti o data pt a indoi lamele de fixare. Exista posibilitatea (mai mult ca sigur) sa zdrangane, ne-fiind fixat cum trebuie.


Posted Image

PASUL5:

Veti gasi becurile din partea din spate a display-ului. De obiceu au o nuanta de verde.


Posted Image

PASUL6:

Cu ajutorul unui cleste cu varf subtire se invarte de beculetze intr-0 parte si se trage USOR in sus pana acestea ies din soclul lor.


Posted Image


Daca nu aveti la indemana un cleste mai exista o posibilitate, nu dispera. Scoate mufa (mufele) din spatele display-ului. Pe laterala acestuia este cate o clema de imbinare a carcasei frontale cu cea posterioara. Apasa pe aceste 2 cleme de plastic si scoate capacul din spate (Nu se apasa pe clemele din partea superioara si inferioara a displayului, fiinca acelea tin placa de circuite)(partile laterale sunt acele parti din dreapta si stanga display-ului cum este montat acesta in soclul sau in bord)
Dupa scoaterea capacului posterior scoateti becurile cu mana in aceeasi metoda cum le-ati desface cu clestele (invartiti intr-o directie si trageti USOR in sus).

Montarea becurilor si a display-ului se face urmand pasii in sens invers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu